logo

Šampon in balzam "EcoVit" - ni slab, ampak le v kombinaciji

Ko je začela uporabljati šampon in balzam, sem razumela, zakaj je prodajalec vztrajal, da mora kupiti šampon in balzam. V skladu z njo, v kombinaciji, imajo ugoden učinek na pranje las.

Tako se je zgodilo. Ko sem si umila lase s šamponom, je bilo moje razpoloženje malo pokvarjeno. Zdelo se mi je, da si ne morem dobro umiti las. Pena je majhna, lasje pa po pranju niso puhasti. Uporabil je balzam. Moram reči, da je vonj balzama zelo nežen in prijeten, za razliko od šampona, ki sploh ni naredil nobenega vtisa.

Dve minuti kasneje je temeljito splaknila lase. Zdaj je bil učinek očiten. Lasje so postali puhasti, z prijetnim vonjem.

Šampon in balzam sem že večkrat uporabljal. Če sem iskren, ne morem reči, da so ta sredstva prišla do mene. Nisem opazil nobenih sprememb v kakovosti las. Čeprav proizvajalec obljublja, da so sredstva okolju prijazna. V njih spadajo naravna olja in izvlečki zelišč.

To je olje makadamije, karitejevo maslo, ekstrakt ylang-ylanga. M ne govori ničesar o teh rastlinah. Za razliko od proizvajalca, ki prepričljivo barve pozitiven vpliv na lase.

Zato ne vem, ali naj priporočim ta orodja. Morda je to samo posamičen vpliv. Ampak ne bom kupil več.

http://obzorka.net/beauty/cosmetics-care/2839-shampun-i-balzam-ecovit-neploho-no-tolko-v-sochetanii.html

Ocene

Tereshina K. 26.7.2016

Ko sem se soočil z alergijo na kremo znane blagovne znamke, sem v rednih trgovinah prenehal kupovati kozmetiko. Zdaj uporabljam samo eko-kozmetiko in sem zelo zadovoljna z njenim učinkom. V tej trgovini naročam nekaj več kot eno leto. Všeč mi je dejstvo, da je veliko stvari pobral takoj. Različne znamke so predstavljene dovolj, možnosti so na voljo za vsak tip kože. Sedaj kupujem tudi čistila in detergente. Do takrat, ko morajo naročila čakati dolgo, s prisotnostjo težav se nikoli ne zgodi.

Dementieva Olesya 07/02/2016

V trgovini Eco Vita sem pobral odličen šampon in balzam. Lasje so mi barvali, po neuspelem zavijanju ga nisem mogel dolgo obnoviti, čeprav sem uporabljal tudi profesionalna orodja. Nič mi ni pomagalo, zato sem se odločil poskusiti eko-kozmetiko. Poleg tega sem slišal za njo od njenih prijateljev. Tukaj sem preizkusil Biotin Repairing šampon za vse tipe las in kremo za obnavljanje las z oljem iz jojobe. Ta kombinacija je takoj dala opazen učinek. Preizkusila sem tudi kozmetiko za ličila, bila je tudi zadovoljna.

Gorina Evgenia 17.06.2016

Redno kupujem naravno kozmetiko in gospodinjske izdelke v spletni trgovini Eco Vita. Sledim zdravju svoje družine in se skušam izogniti podstandardnim izdelkom. Ta spletna stran ima vse, kar potrebujete, novi izdelki se pojavijo v katalogu vsak teden. Posebej mi je všeč detergenti za pranje perila in detergenti. Z njihovo pomočjo lahko odstranite vsako onesnaževanje. Sredstva niso zelo draga in precej koncentrirana, zato jih dolgo manj.

Anna E. 05/05/2016

Tukaj naročam dekorativno kozmetiko, negovalno in toaletno vodo. Pred kratkim sem preizkusil Naravni Osmanto. Zelo zanimiva aroma, vendar to vodo ne uporabljam vedno, ampak z razpoloženjem. To je bil moj prvi nakup toaletne vode tukaj. Vendar ga bom bolj nujno naročil. Na splošno je v katalogu velika izbira. Brez težav sem pobrala vse, kar je ustrezalo mojemu tipu kože. Kakovost vse kozmetike je dobra, alergije ne glede na to, kar nisem imel.

Lavrineva Svetlana 25.04.2016

Kupujem kozmetiko zase, za svojega moža in za hčerko v tej spletni trgovini že dolgo časa. Priporočil me je kolega. Takoj sem naredil poskusno naročilo, kupil sem si kremo, milo in losjon. Všeč mi je bilo vse, v resnici je bila kozmetika enaka kot na mestu. Zdaj sem ves čas naročil tukaj, nikoli nisem naletel na poroko. Vedno sledite prodaji. Na njih lahko zelo dobro prihranite.

Elizaveta Simonova 04/08/2016

V spletni trgovini ECO VITA sem prvič naročila kozmetiko, ko sem bila noseča. Bila je zelo strah uporabiti običajna sredstva iz navadnih trgovin, poskušala je pobrati vse naravno. Prebral sem o tej spletni trgovini v enem forumu za nosečnice, veliko deklet je kupilo vse zase in so bile zelo zadovoljne s kakovostjo kozmetike. Odločil sem se, da vzamem vzorec olja iz strij, bolj ko so se začeli pojavljati z mano. Uporabil sem ga v skladu z navodili, na moje presenečenje pa niso nastala nova. Popolnoma seveda se jih nisem uspel znebiti, vendar sem uredil tudi obstoječi učinek. Potem sem počasi začel naročati različne izdelke in sem se skupaj preusmeril na to ličilo. Zdaj je vse tukaj in kupi. Dostava se vedno opravi hitro, vse, kar je predstavljeno v katalogu, je na voljo. Zato ne nameravam ustaviti naročil.

Melnichuk A. 29.3.2016

Všeč mi je trgovina ECO VITA. Tukaj kupujem kozmetiko zase, za moža in otroke. Vse, kar je kupila v njem, ni nikoli povzročila nobenih alergij pri katerem koli od družinskih članov. Zato vzamem celo nove predmete, ne bojim se ničesar. Natančneje, ne morem izločiti nobene znamke, vsa sredstva so na svoj način dobri, vendar sem se že prilagodil katalogu in vem, kaj potrebujem in kaj ne. Storitev na tej strani je dobra, svetovalci se vedno usmerijo v asortiman, vedno se posvetujem z novimi izdelki pred naročilom. Vmesnik je priročen, da bi našli nekaj, ni težko. Moja naročila gredo po pošti, pravočasno pa ne traja več kot 4-5 dni. Včasih pridejo še hitreje.

Julia Antonova 20.03.2016

Tukaj kupujem kozmetiko in ekološke proizvode. Iz izdelkov, ki so mi najbolj všeč pire krompir, sem poskusil skoraj vse. Rad imam tudi pesto, saj v nobeni trgovini nisem našel tako okusne omake. Samo tukaj je naprodaj. Preizkusil sem ga s paradižnikom in baziliko, bolj mi je bilo všeč pri paradižniku. Čeprav je bazilika dobra, njen mož, na primer, želi več paradižnika. Pred kratkim sem poskusil naravno pasto za laneno seme - Urbech. Nenavadno, da okusiš stvar, jo dodam za zajtrk. Iz kozmetike vzamem skoraj vse in orodje za dom. Kupim veliko naenkrat, tako da z zalogo naredim naročila približno enkrat na mesec.

Pred tednom sem na tej strani naročila toaletno vodo Nature's Passione d'Africa. Imel sem alergijo na svoj stari parfum. Strah me je bilo kupiti nove v običajni trgovini, odločil sem se, da bom iskal nekaj naravnega. V katalogu sem prebral opis te vode, odločil sem se, da pridejo k meni, načeloma sem vedno ljubil orientalske okuse. Takoj mi jih ni bilo všeč, zdelo se je kruto, nato pa izginilo in vonj je postal nekoliko drugačen. Na splošno jih zdaj uporabljam. Zdi se, da do njih ni alergij. Upam, da tudi v prihodnje ne bo. Na splošno sem jih kupil tukaj, seveda, zelo poceni. V običajnih trgovinah je parfumerija znanih blagovnih znamk večkrat dražja, obseg pa je še manj. Da, in vedno lahko naletiš na ponaredek. Dostava sem imel kurirja, mi je naročil naslednji dan po registraciji. Plačal sem v gotovini.

Kristina Shmakova 03/01/2016

Nenehno naročanje v tej spletni trgovini izdelkov za osebno nego. V običajnih trgovinah sem kupovala tesnila, vedno sem vzela iste, toda pred šestimi meseci sem bila alergična na njih. Občutki niso bili prijetni, o tem se sploh ne želim spominjati. O tej trgovini sem izvedela od bratranca, vedno kupuje vse za svojo družino. Že nekaj mesecev uporabljam Nanracare blazinice in tampone, takšnega neugodja ne doživljam več. Postopoma so začeli naročati tukaj in druga sredstva, kozmetiko, za hišo različne pranje / čiščenje. Nisem naletel na kaj slabega ali slabe kakovosti. Izbira tukaj je odlična, obstaja veliko različnih blagovnih znamk.

Chistyakova Anna 28.2.2016

V trgovini ECO VITA včasih kupujem kozmetiko zase. Všeč mi je tukaj blagovne znamke ličila kozmetike Living Nature in Dr.Hauschka. Poskušam jih naročiti samo. Čeprav je pred kratkim poskušal pridobiti mineralno fundacijo Frais Monde, mi je bila všeč tudi. Njegova tekstura je tako dobra, da se nanese enakomerno, ne ziba in ne zategne kože. Pod njim ni treba uporabljati običajnega vlažilca. O tej čudoviti trgovini z naravno kozmetiko sem izvedela od kolega, ki jih že dolgo zanima in ves čas kupuje v njej. Poleg okrasitve nisem še ničesar poskušal tukaj, še vedno imam običajne kreme. Toda ko se bodo končali, bom tukaj postopoma kupil. Seveda je tukaj vse drago, čeprav obstajajo trgovine, v katerih so nenaravni izdelki še dražji.

Tukaj rad kupujem negovalno kozmetiko. Preden sem začel naročati tukaj, sem preizkusil veliko število različnih sredstev različnih blagovnih znamk. Uporabljal sem drago in poceni, dobro znano in ne preveč, in dolgo mi ni bilo nič. Po enem mesecu, po največ dveh, je bilo treba kupiti novo kremo ali mleko. V ECO VITA kupujejo kozmetiko več kot eno leto. Vzel sem obrazno oblogo »Energia«, obogateno dnevno kremo in uravnotežen nočni gel iz Living Nature in anti-aging kremo za oči NONICARE. Poleg kozmetike tukaj kupujem izdelke, gledam hrano, zato pogosto naročam hrano.

Polina Eliseenko 19.02.2016

Pred kratkim sem prešel na organsko zobno pasto, ki jo kupujem samo v tej spletni trgovini. Začela sem se spopadati z dlesnimi, niti ena pasta ni pomagala. Zobozdravnik je dejal, da mora kupiti naravno pasto, ki ni vsebovala ničesar škodljivega. Dolgo časa sem iskal na različnih lokacijah in v običajnih trgovinah, zato sem prišel k meni. Prav tako kupujem gumijasti balzam z žajbljem, odličen je za občutljive dlesni, kot je moj. Na splošno mi je všeč ta razpon, vedno menjavam testenine, tako da ni odvisnosti. Za 1 čas kupim 3-4 cevi za dolgo časa. Vedno z dolgim ​​rokom trajanja.

Na tej strani sem pobral zelo dobro šminko. Je blagovna znamka Benecosa, res mi je všeč. Njene ustnice se sploh ne izsušijo, popolnoma sem pozabila na piling. Pod njo ni treba dati higiensko šminko, ker sama vlaži dovolj ustnic. Za njo sem si naročil tudi svinčnik iste blagovne znamke, ki skoraj ves dan obdrži konturo, ne zamegli se. Vzamem barvo "breskev", mi ustreza. V resnici ta barva izgleda enako kot na fotografiji iz kataloga, barve sploh niso popačene. Poleg šminke sem kupil tudi barvo za lase BioKap. Uporabila ga je v skladu z navodili, barva se je izkazala za enakomerno in njeni lasje niso bili poškodovani na noben način, delovala je zelo nežno. Zdaj jo bom uporabil samo zato, ker mi celo barvanje v salonu ni več ustrezalo.

Victoria Kovaleva 02/10/2016

Všeč mi je bil univerzalni odstranjevalec madežev Chrysolite ECO. Prinesel sem jim vse onesnaženje iz oblazinjenega pohištva. In preproga je bila tudi očiščena starih madežev. To orodje sem priporočil sosedu. Ona sama pogosto v trgovini ECO VITA kupuje kozmetiko in izdelke za nego na domu. Torej me je tudi ona pripeljala k njemu. Po tem odstranjevalcu madežev sem poskusil tudi druga domača sredstva, res mi je bilo vse všeč. Tudi sam sem naročil kozmetiko, pobral 2 kremi, dan in noč, in šampon z balzam za lase. Pred prvim naročilom, s katerim sem se posvetoval z vodjo trgovine, je bilo tako lepo govoriti z njo. Na vsa moja vprašanja je odgovorila zelo podrobno. Tudi pri dostavi je vse precej hitro, ni mi bilo treba več kot dva dni čakati na kurirja. Naročila vedno plačujem v njegovih rokah.

Zelo hvaležni spletni trgovini za kupljeno kozmetiko Dr.Hauschka vse na zalogi, različne količine (5 ml, 10 ml, 30 ml, 50 ml), hitro dostavo!

Tatyana Koff 21.5.2015

Zelo vljudno in kompetentno osebje! Storitev na najvišji ravni! Raznolik izbor, za vsak okus in žep :) Všeč mi je bila kakovost izdelkov. Po prejemu naročila je bil prijetno presenečen nad majhnim darilom. Hvala! Želim vam blaginjo in več strank :)

Pozdravljeni!
Danes sem vam naročil zaščito pred soncem za otroka in sebe. Danes in prejeto! Za kar vam veliko hvala.
Prej je naročala v drugi spletni trgovini in bila si zelo blizu.

Karpova Anastasia 17.08.2014

Pobral v tej spletni trgovini sama kozmetika končno. Dolgo časa nisem imel primerne dekorativne in negovalne kakovosti. Ne morem dolgo uporabljati enakih krem. Ne vem, zaradi česar je kakovost tolija v različnih trgovinah ves čas drugačna, toli pa so moje individualne značilnosti kože, toda na splošno se je izkazalo, da je problem precej resen. O tej spletni strani sem izvedel od prijatelja, saj se tukaj izkaže, da kupuje kozmetiko. Kupil sem si vzorec hranilne kreme in mleka za odstranjevanje ličil iz narave, kakovost, ki sem jo seveda dobesedno dobila po enem tednu uporabe. Postopoma sem sploh pobral vse kozmetiko. Ne obžalujem, kaj sem kupil tukaj, in moja koža je začela izgledati veliko bolj sveža. Tako kot izbira, v katalogu na splošno za vsako kožo, lahko poberem sami izdelke za nego. Storitev na spletnem mestu je dobra, svetovalci v asortimanu so dobro usmerjeni, vedno pomagajo najti tisto, kar je potrebno.

Marina P. 07/27/2014

Skrbim za svoje zdravje in zdravje svoje družine, zato kupujem na tem mestu ves čas. Zelo sem zadovoljen s kakovostjo izdelkov, nikoli nisem imel takšne možnosti, da bi se nekaj uničilo ali prenehalo. Kozmetika in izdelki za higieno se ukvarjajo z različnimi blagovnimi znamkami, vsi smo že izbrali nekoga, ki nam je všeč. Izdelki za nego na domu so tudi dobri, v katalogu je splošen opis za vse priložnosti. Dovolj jih mimogrede vedno dolgo. O storitvi ne morem reči nič slabega, doslej ni bilo nobenih težav na tem mestu. dostava nikoli ni uspela.

Alina Shirshov 05/11/2014

Kolikokrat nakupovanje tukaj - vedno kot vse. O vaši spletni trgovini sem izvedel šele pred nekaj meseci. vendar so naročila naredila večkrat. Še posebej mi je bila všeč linija za nego na domu. S pomočjo vaših sredstev sem izbrisal vse stare onesnaženje v svoji hiši in se nisem upal, da bi se z njimi poslovil. Kozmetika skrb za vas samo super, naročil kremo dan in noč, tonik in serum obnovo. Vse mi je prišlo, koža je postala tako nežna kot v mladosti. Čeprav pogosto ne uporabljam okraševanja, bom verjetno tudi kasneje nekaj naročil. Prav tako so mi bili všeč izdelki za osebno higieno, zdaj pa Satala razume, da tega ni mogoče rešiti. Hvala, ker ste vedno ustvarjali in pošiljali naročilo, vedno dobim po pošti.

Smirnova Victoria 15. april 2014

Dolgo sem prešel na bio kozmetiko. Zdaj lahko v običajnih trgovinah dobite eno, tako da boste imeli težave s kožo. Kovanje zdaj na splošno vse, kar je drago blagovne znamke in poceni. Že večkrat sem padel v ponaredek in od takrat sem popolnoma zapustil redne prodajalne. Tukaj mi je všeč, kar vem o kakovosti blaga. V tej trgovini ni ponaredkov, zato sem ga priporočil vsem prijateljem. Tukaj naročim skoraj vse, kar je predstavljeno, kozmetiko za moža in otroke. Prav tako pogosto kupujem izdelke. V našem času, na splošno, je zelo pomembno, da skrbimo za naše zdravje, saj je naša ekologija preprosto grozna.

Nina 25.02.2014

Kupil sem na vaši strani šampon Aubrey Organics za volumen in sijaj z kamilico in balzamom za vse vrste las. Zelo zadovoljni z rezultatom po uporabi, so lasje postali mehki in poslušni. Za hčerko sem naročil tudi blagovne znamke Logona za šampone, kopelno peno, zobno pasto in mleko za telo. Všeč mi je bilo tudi vse. Iz negovalne kozmetike je izbrala blagovno znamko Nature, zelo velik izbor vsega, kar je v katalogu. Za mojo kožo sem izbral vse, kar sem potreboval. Lahko rečem le dekorativne stvari o tonerju, medtem ko je živa narava uporabila podlago samo enkrat, vendar se mi je zdelo, da se mi zdi. Želim naročiti več maskare in šminke te blagovne znamke. Naslednjič jih bom zagotovo naročil in izbral nekaj za svojega moža. Vesel sem, da sem našel vašo spletno stran, v običajnih trgovinah tako velik izbor preprosto ni mogoče najti. Priročno je, da kurir hitro odda dom in v katalogu je vse, kar je predstavljeno.

Danes sem dobil naročilo, zelo sem zadovoljen s časom dostave, hitro (regija Rostov). Na steklenicah ni napak, lepo zloženih, pakiranih, hvala za dodatne sonde. Kozmetika še ni bila testirana, vendar mislim, da mi bo všeč. Še enkrat hvala.

Pred kratkim sem izvedel za to trgovino, dober prijatelj nam ga je svetoval in dela kot pediater. Zdaj kupujem kozmetiko za otroka, saj je sestavljena samo iz naravnih sestavin. Tukaj si mislim, da bi nekaj naročil. Sodeč po izdelkih za otroke, mora biti vse zelo kakovostno in učinkovito. Poleg tega so cene nizke in izbira je ogromna.

Svetlana Dymova 23.01.2014

Moja punca že dolgo kupuje kozmetiko v tej spletni trgovini, nekako sem ji poskusila kremo za obraz in emulzijo blagovne znamke Natuderm botanic in res mi je bila všeč. Njegova cena je precej nizka, vendar veliko bolj učinkovita kot veliko dragih znanih blagovnih znamk. Zdaj sem nenehno kupoval tu, za obraz, za telo, za lase in dekorativno kozmetiko.

Elena Filimonova 17.01.2014

Slišal sem o naravni kozmetiki, vsi so jo zelo pohvalili. Zato sem se odločil poskusiti. Največja izbira je bila v tej spletni trgovini. Tudi oči tekel, ni vedel, kaj in kaj blagovne znamke za nakup. Zato sem izbral celo vrsto Biobouti izdelkov za nego las. Nisem niti vedel. Da so moji lasje na splošno videti tako dobri))) Zdaj naročim tudi kozmetiko za svoj obraz. Zelo lepa trgovina. In cene in storitve - vse je na vrhu.

Julia Temnikova 01/12/2014

Resnično mi je všeč ta trgovina. To je že dolgo tukaj nakup kozmetike in dekorativne in skrbno. Moja koža je na splošno zelo alergena. Skoraj vsaka kozmetika je povzročila draženje, pordelost, luščenje. In tukaj je vse, kar sem naročil, vse ustreza. No, naravno, kaj naj rečem. No, še vedno ne morem reči, da so cene razumne in da je dostava hitra. Z eno besedo, odlična trgovina.

Vso kozmetiko kupujem samo tukaj. In zase, za moža in za otroka. Medtem ko iščete posebno blagovno znamko, ki bo najbolj všeč, zato ne morem pohvaliti ničesar posebej. Načeloma so vse kozmetike dobre. Všeč mi je, da obstaja velika izbira, zelo velika in kozmetika je zelo kakovostna. Zato je težko odločiti, katero blagovno znamko uporabiti)))

To je ena od redkih trgovin naravne kozmetike na internetu, kjer je tako velika izbira. Nakup tukaj z vso družino. Starši kupujejo vitamine, vzamem odlično kremo za nego po britju, ki ne povzroča draženja. Žena kmalu rodi, za njo kupil kremo, ki lajša utrujenost, vendar pravi, da pomaga veliko. Ljubim, ko je, iz katerega izbrati!

Naročen glikoproteinski šampon in balzam - dostavljen zelo hitro že naslednji dan! Šampon mi je bil zelo všeč, lasje iz njega so zelo gladki, tudi z našo trdo vodo. Kljub temu so ekološka kozmetika boljša od vseh kemikalij v supermarketu.

Kupili darila za družino in prijatelje za praznike - dostavili brezplačno! In cene tukaj niso slabe, boljše kot v mnogih drugih spletnih trgovinah. Lahko prihranite denar.

Na tem spletnem mestu lovim zaloge in vsem svetujem. Popusti so pogosto za številne izdelke, tako da lahko kupite visoko kakovostne kozmetike ali vitamine in jih shranite ob istem času. Na splošno so cene povsem razumne brez popustov: za izdelke te ravni - pogosto celo nižje kot v drugih trgovinah!

Kako težko je najti izdelke za čiščenje doma, ki dobro opravljajo svoje delo in ne škodujejo zdravju! S svojimi alergijami se lahko poslovim od preprog. Na srečo sem na vašem spletnem mestu našel univerzalni odstranjevalec madežev, ki sem ga kupil za test. Po uporabi sem bil zelo zadovoljen z rezultatom. Sedaj bom zagotovo dobil več. Na dober izdelek in ne moti denarja.

V vašo spletno trgovino sem vzel kompleks za nego telesa: gel za tuširanje, piling in kremo. Vesel sem! Kakovost kozmetike na nivoju in ceno, ki mi je bila zadovoljna. Najlepša hvala za operativno delo. Svetujem vašo spletno stran vsem prijateljicam in sorodnikom!

Svetujem vsem kozmetika eco vita spletna trgovina, res mi je všeč kakovost izdelkov in storitev tega podjetja. Cene so relativno visoke. Da, in ne moreš prihraniti na zdravju. Tukaj pogosto porabijo promocije in prodajo, med katerimi lahko opravite nakupe po znižanih cenah, dobite darila.

Všeč vam je nakupovanje prek vaše spletne trgovine. Takšni kompetentni svetovalci na telefonih se jim zelo zahvalijo. Težko mi je zadovoljiti s parfumi. In samo na tem mestu sem našel toaletno vodo, ki je dolgo nisem mogla najti v običajnih prodajalnah. Vesel sem, da sem vas spoznal, upam, da se večkrat obrnem na vas za nakupovanje!

Do poletja sem naročil vrsto kreme za porjavitev, ki bi morala hkrati imeti anticelulitni učinek. Odkrito povedano, čakala sem na bolj sončni učinek kot anticelulit, nisem mislil, da bo viden rezultat. Ampak to se je izkazalo zaman, čudovite kreme, popolnoma utemeljeno prijavljenih dejanj. Zelo sem zadovoljen.

Pred časom sem zanosila. Prva nosečnost je pokazala, kako pomembno je v tem obdobju skrbeti za kožo, vendar je treba uporabljati le izdelke, ki so posebej zasnovani za nosečnice. Niz izdelkov za nego kože Ekovita (BIO MAMA) je pravkar rešil. Izjemna orodja, zelo skrbni menedžerji in hitra dostava.

Kozmetika znamke natures je bila zelo primerna zame, dolgo sem jo kupovala, med potovanjem v Belgijo, potem pa sem jo kupila v enem butiku, vendar niti tekstura niti akcija še nista bila podobna tem sredstvom. V Ekoviti sem videl svojo najljubšo znamko in naročil, kar sem potreboval. Cene so bile precej dostopne in mi je bila všeč dostava.

http://ecovita-shop.ru/otzyvy/

In vendar - ni zadovoljna

Šampon v precej dolgi steklenici je stala na polici trgovine skoraj pri vhodu. Bilo je nemogoče, da ga ne bi opazil. Poleg tega je prodajalec spoznal vsakega obiskovalca in ponudil, da kupi nov izdelek za akcijo.

Nisem potreboval šampona. Toda podlegel je prepričevanju. Prodajalec je obljubil, da bo nakup prinesel užitek, še posebej, če kupite balzam. Toda vonj po balzamu mi je všeč.
Seveda, hiša mi je takoj oprala glavo. Dvakrat sem ga moral umiti. Zdelo se je, da lasje niso oprani. Šampon ni bil preveč pečen, toda stanje je popravilo balzam.

Proizvajalec je napisal ta šampon za vse tipe las in učvrstitev. To prispeva k njegovi sestavi: olje makadamije, karitejevo maslo, ekstrakt ylang-ylanga. Tako olje makadamije krepi lase, karitejevo maslo ščiti pred ultravijoličnimi žarki, ekstrakt pomaga pri nasičenju las z vlago.

Uporabljen šampon že trikrat. Vendar še ni obljubljenega učinka.

http://spasibovsem.ru/responses/i-vse-zhe-ne-v-vostorge.html

Šamponi "Eco line" pregledi

Šampon za vse tipe las

Šampon mi je bil prijetno odkritje

Zaradi poslabšanih gospodarskih razmer v državi v zadnjih dveh letih je začela skrbeti za domače proizvode, saj so veliko cenejši, na primer evropski. In kaj je bilo moje presenečenje, ko sem spoznal, da se v naši državi proizvajajo čudoviti šamponi, kreme, toniki in druge kozmetike, brez katerih nobeno dekle ne more. O takem odkritju bom pisal zdaj. Ta šampon "Eco line".

Začel bom z dejstvom, da je šampon dovolj poceni. Embalaža je navadna, plastična, prozorna, tako da je barva izdelka takoj vidna. In res mi je bilo všeč, tako lepa, sončna! Konzistenca šampona ni debela in ni preveč tekoča, kar je značilno za večino teh izdelkov. Aroma je zelo prijetna, sladko-cvetna.
Glavne sestavine, ki jih proizvajalec šampona Eco Line privlači, so izvleček plavice in ovseno olje. Izvleček plodovice sem se "srečal" v drugih kozmetičnih izdelkih, na primer v toniku. In o koristih ovsa (in njegovih derivatov) ni slišal le gluhih. Te komponente so zasnovane za vlaženje, zaščito las pred negativnimi zunanjimi dejavniki, hranijo, gladijo, olajšajo česanje, dodajo sijaj.

Kako so stvari resnično? No, nekaj takega! Lasje postanejo bleščeči, puhasti, gladki, prijetni na otip. Ne vem, kako dober (ali slab) šampon Eco Line bi bil, če bi imel resne težave z lasmi (razcepljene konice, krhkost itd.). Na srečo nimam takšnih težav. Zato mi je orodje popolnoma prišlo. Skupaj z njim uporabljam balzam Eco Line.

http://votziv.ru/review/shampun-stal-dlya-menya-priyatnim-otkritiem

Šampon za lase Ecopure Vitalizing Hair Shampoo

Regenerirajući šampon za vlaženje in hranjenje las

  • 1050 rub.

Ecopure Vitalizing šampon za lase je revitalizirajoči in vlažilni šampon z vitamini. Učinkovito čisti lase, odpravlja prekomerne maščobe, zmanjšuje krhkost in ščiti pred izpadanjem las.

Sestava izdelka

  • Glicerin. Ta komponenta mehča in vlaži lase, gladi jo po vsej dolžini, je mehkejša, lažja in bolj poslušna. Glicerin pomaga pri lepljenju poškodovanih tehtnic, obnavljanju kodre, obnavlja njihovo lepoto in naravno moč.
  • Kompleks naravnih olj. Šampon vsebuje oljčna, arganova in attalae olja. Te sestavine obogatijo kodre z vitamini in maščobnimi kislinami, jim dajejo zdrav lesk, navlažijo in krepijo po vsej dolžini.
  • Kompleksni rastlinski izvlečki. Šampon vsebuje izvlečke iz listov aloe, poncirusa, rmana, bele murve, krizanteme, semen quinoe, goji jagod, rožmarina, sladkega korena, stumphore in kitajske angelice. Rastline oskrbujejo lase z vitamini, krepijo njihovo zdravje in ščitijo pred negativnimi vplivi.
  • Izvleček sadja banane. Komponenta intenzivno vlaži lase, obnavlja razcepljene konice, krepi oslabljene lase in pomirja občutljivo lasišče.

Prednosti uporabe

  • Izterjava. Aktivne sestavine šampona prodrejo globoko v strukturo las in jih obnovijo po vsej dolžini - od korena do konice. Kovrče postajajo močnejše, bolj odporne, zdrave in lepe.
  • Moč. Šampon intenzivno neguje lase z vitamini in koristnimi snovmi. Vlaži, mehča in krepi kodre, jih napolni z življenjsko silo in naravno energijo.
  • Zaščita. Šampon zmanjšuje občutljivost koder na umazanijo in bakterije, ščiti njihove negativne manifestacije in aktivira naravno funkcijo pregrad.

Obrazec za sprostitev

Šampon je na voljo v plastični neprozorni viali zelenkaste barve. Opremljen je z razpršilnikom, ki vam pomaga pri udobni uporabi in varčevanju z izdelkom.

Obseg sredstev - 700 ml.

Način uporabe

Stisnite malo šampona na roko in ga razširite na mokre lase. Isperite kodre, odstranite vso umazanijo. Šampon odstranite z vodo.

http://sifo.ru/shampun-dlya-volos-ecopure-vitalizing-hair-shampoo

Sibmama - o družini, nosečnosti in otrocih

GreenWay * ECOWITA * Živimo okolju prijazno *

  • Na stran:

Sporočilo Lana_ssl »Ned Mar 27, 2016 23:04

Z veseljem vam predstavljam novost iz Ekovite.

DRY COSMETICS "SHARME" - aktivatorji za fitomineralno lepoto

Linija SHARME je sestavljena iz sedmih izdelkov, ki zadovoljijo vse potrebe vsake osebe vsake starosti v sodobni in zdravi in, kar je najpomembneje, zelo učinkoviti negi kože!
Od sedmih produktov linije sta bili ustvarjeni dve zbirki BASIC COLLECTION (za osnovno oskrbo) in INTENSIVE COLLECTION (za intenzivno nego).
Vsaka zbirka je sestavljena iz štirih sredstev:
čistilo za obraz
maske za obraz
piling telesa
maske za lase za šampone.
Sestava zbirk je univerzalna in izvaja koncept popolne nege za obraz, telo in lase.

Razvito v samem središču znanosti - novosibirski Technopark - edinstven 100% naravni suhi fitomineralni kompleksi - dolgoročni plod dela cele skupine znanstvenikov: biologov, tehnologov in nutrientologov. Formule izdelkov SHARME vključujejo najnovejše dosežke na področju razvoja in proizvodnih tehnologij te vrste kozmetičnih izdelkov. Najmočnejše rastline in minerali v svoji sestavi oskrbujejo celice z vsem, kar potrebujejo za prehrano, hidracijo, zaščito in regeneracijo.

SHARME - popolnoma naravni kozmetični izdelek! Visoko tehnološki izdelek!

In to ni samo kozmetika. To je ZDRAVA KOZMETIKA, saj ima skupaj s kozmetičnim učinkom zdravilni učinek! Da, da! Pri zdravilu SHARME ni nobene kapljice kemikalij, ki bi bile škodljive za zdravje - niti rakotvornih parabenov, niti alergenih konzervansov in stabilizatorjev, niti natrijevega laureta in lauril sulfata. Ker ni balasta: zahvaljujoč suhi obliki je kozmetika SHARME 100% sestavljena iz zdravilnih učinkovin (v tradicionalni kozmetiki je delež sredstev v povprečju 5%). Istočasno aktivne snovi SHARME prodrejo skozi povrhnjico v globlje plasti kože in jo preoblikujejo od znotraj. Ko pridejo v krvni obtok, imajo ne samo kozmetični, ampak tudi splošni zdravstveni učinek.
Majhna količina vode pretvori prah SHARME v udobne in učinkovite izdelke. Vsakič svež, 100% aktiven, z užitkom, ki ga koža absorbira.

Fitomerni aktivatorji lepote SHARME so nujni za vsakogar - za dnevno in sistemsko nego. Redna uporaba teh izdelkov vam bo dala svetlečo kožo in razkošne lase!


Cena seta - 3500 str.

Sporočilo Lana_ssl »Pn Apr 12, 2016 23:01

Sporočilo Will1 "Čet Apr 28, 2016 11:45

Post Lana_ssl »Čet Apr 28, 2016 15:38

Volya1
dober dan

Sestava suhe kozmetike

PHYTOLITHO LINE SHARME - AKTIVATORJI FITOMINERALNE LEPOTE

MIRACLE obnavlja čistilo za obraz

MIRACLE regenerirajoče čistilo za obraz z učinki dviganja in razstrupljanja deluje na površino kože v njenih globokih plasteh. Čisti pore sebuma in umazanije, odstrani odmrle celice. Povečuje imunski status in obnavlja naravno ravnovesje v tkivih. Pomirja, polira in zategne kožo. Spodbuja regeneracijo in upočasni pojav sprememb, povezanih s starostjo.

100% NARAVNE KOMPONENTE
ZGRADBA: bela glina, bentonitna glina, morske in jezerske soli, hmeljni storži, sojina moka, grozdni semeni, srebrov nitrat.

NAČIN UPORABE: ½ čajne žličke praška, razredčenega s toplo vodo, do konsistence kreme. Nanesite na moker vrat in obraz, vključno z območjem okoli oči. Masažo obraza vzdolž masažnih linij. Orodje naj bo do 1 minute, sperite s toplo vodo. Priporočljivo za vsakodnevno uporabo.
Shranjujte pri t od -15 С do +40 S.
Rok uporabnosti 36 mesecev.
Volumen 250 ml.

VELVET obnavlja kremo za čiščenje telesa

Obnavljajoča krema za čiščenje telesa VELVET učinkovito lajša kožo pred nečistočami in odmrlo kožo. Celicam zagotavlja fito-mineralno prehrano, izboljšuje mikrocirkulacijo in krepi imunski status. Pospešuje kurjenje maščob, deluje proti celulitu. Obnavlja gladkost in elastičnost utrujene kože in jo oživlja.

100% NARAVNE KOMPONENTE
ZGRADBA: bela glina, morske in jezerske soli, bentonitna glina, ovseni otrobi, preslica, kopriva, rdeča detelja, rman, šentjanževka, ajdova moka, kurilski čaj, kalijev klorid.

NAČIN UPORABE: 1-2 jušni žlici praška, razredčenega s toplo vodo, do konsistence kreme. Nanesite na kožo telesa. Masirajte 2-3 minute. Pranje čistite s toplo vodo. Priporočljivo je, da se uporablja 2-3 krat na teden, se lahko uporablja namesto gel za tuširanje.
Shranjujte pri t od -15 С do +40 S.
Rok uporabnosti 36 mesecev.
Volumen 250 ml.

QUEEN maska ​​za pomlajevanje obraza

Pomlajevalna maska ​​za dviganje obraza Queen face z učinkom obnavljanja aktivira obnovo celic, pospešuje sintezo kolagena in elastina ter sproži samozdravilne procese kože. Bori se z vidnimi znaki staranja: zoži konturo obraza, poravna mikroelesel in zategne strukturo kože, obnovi njeno mladost.

100% NARAVNE KOMPONENTE
ZGRADBA: bentonitna glina, bela glina, rožnata glina, cvetovi ognjiča, kamilica, natrijev alginat, vrtni peteršilj, korenina Althea, rožmarin, lanena moka, kalijev klorid.

NAČIN UPORABE: Razredčite 1 čajno žličko praška z vročo vodo do konsistence kreme. Nanesite na očiščen obraz. Po 15 minutah med nanašanjem sperite s toplo vodo, da se maska ​​ne izsuši in jo redno navlažite. Priporočljivo je, da ga uporabljate 2-3 krat na teden.
Shranjujte pri t od -15 С do +40 S.
Rok uporabnosti 36 mesecev.
Volumen 75 ml.

Šampon za masko CHIC za krepitev in rast las

Maska-šampon CHIC intenzivno vlaži lase po vsej dolžini in ima zdravilni učinek na lasišče. Zagotavlja prehrano las za obnovitev in okrepitev notranjosti. Odpravlja poškodbe, "spajkanje" se konča. Naredi lase poslušne in pomaga ohranjati barvo po barvanju. Vrne vitalnost oslabljenim lasem.

100% NARAVNE KOMPONENTE
ZGRADBA: bentonitna glina, zeolit, gorčični prah, rženi otrobi in pšenica, mila mila, hmeljni storži, knotweed, koren repinca, koren sladkega korena, bakrov sulfat.

NAČIN UPORABE: 1–3 žlici razredčimo s toplo vodo do gostote tekoče kisle smetane. Navlažite glavo. Del sredstev za drgnjenje v korenine, ostalo razdelite na lase. Ko se uporablja kot šampon, izperemo po minuti, kot masko - po 15 minutah. Med uporabo se maska ​​ne sme posušiti.
Shranjujte pri t od -15 С do +40 S.
Rok uporabnosti 36 mesecev.
Volumen 250 ml.

Naučite se, ličila je zelo dobra
Obstaja tudi predstavitev, vendar jo lahko objavim šele zvečer.

Sporočilo Lana_ssl »Pet Apr 29, 2016 0:07

Kaj je bentonitna glina?

Ta glina je pepel, ki ostane po vulkanih! Največji grozd bentonitov najdete v Wyomingu v ZDA. Zbira se tudi v Italiji in Franciji. Ta tako imenovani pepel so uporabljala plemena in ljudstva Andov, osrednje Afrike in Avstralije.

Bentonitna glina (Bentonit Clay) je popolnoma naravna snov, ki se že od nekdaj uporablja v medicinske namene.

Bentonit vsebuje magnezij, kalcij, silikon, baker, železo in druge minerale.

Uporabne lastnosti bentonita

V stiku z vodo glina nabrekne in absorbira vodo. Toksini in vse vrste različnih neprijetnih in škodljivih delcev za nas se začnejo približevati glini skozi sistem električne privlačnosti.

Bori se proti nepopolni koži.

Pomaga pri boju proti ekcemu, dermatitisu, luskavici in aknam, tako zunaj kot znotraj. Lajša našo kožo pred mozolji, črnimi lisami in rdečico. In celo pomaga pri zdravljenju prask in ran.

Bentonitna glina je naravno in večnamensko sredstvo za obnavljanje in vzdrževanje dobrega zdravja, lepe kože in sijočih las.

Ne pustite, da preide - uporabite drugo darilo narave.

Povezava do predstavitve
Skrito besedilo: Prikaži
https://vk.com/doc-67995415_437474569?dl=c2e39cf858c818d256

Sporočilo Galina 2010 »Pet Apr 29, 2016 10:34

Sporočilo Lana_ssl »Sre Apr 30, 2016 22:12

Sporočilo Galina 2010 »Tue May 03, 2016 12:28

Sporočilo Lana_ssl »Uto Maj 03, 2016 12:42

Sporočilo Lana_ssl »Uto Maj 24, 2016 11:55

Sporočilo Lana_ssl »Ned Jun 05, 2016 13:40

Sporočilo Lana_ssl »Sre Jun 08, 2016 15:06

Dan odprtih vrat.
11. junij v soboto bo dogodek v podjetju "Ekovita". Vabim vse.

Vsakdo bo prejel darilni bon v višini 500 rubljev.

Sporočilo Lana_ssl »Pon Jun 11, 2016 11:46

VITAMINI IN MINERALI ZA IMUNITETO - prehransko dopolnilo "ECOPAM"

Po mnenju znanstvenikov na Harvard Medical School so naši vitamini in minerali pozitivno vplivali na našo imuniteto. Tukaj je njihov seznam.

Selen. Pomanjkanje selena vodi v prezgodnje staranje, skrajša življenjsko dobo in pogosto postane vzrok resnih bolezni, vključno z rakom. Dokazano razmerje med visokim selenom v prehrani in nizko smrtnostjo zaradi raka. Selen je v ECOPAM Time - v obliki spojine, ki ima 9-10-krat boljšo biološko uporabnost in biološko uporabnost kot selenove soli. Aktivnost selena se poveča v prisotnosti vitamina E, ki se upošteva v formuli ECOPAM Time.

Cink Ta element v sledovih je pomemben za delovanje imunskih celic in je pomemben dejavnik pri uravnavanju imunskega sistema. Poleg tega cink ohranja normalno občutljivost za insulin, kar zmanjšuje tveganje za razvoj sladkorne bolezni. Cink je v ECOPAM Life - v najbolj biološko dostopni obliki kelata.

Vitamin A. Ta vitamin vpliva na nekatere vrste T in B celic naše imunitete. Njegova pomanjkljivost je povezana z zmanjšanjem imunosti in povečanim tveganjem za nalezljive bolezni. Zato ima vitamin A vodilno vlogo pri zaščiti pred okužbami in ohranjanjem mladih. Posledica pomanjkanja tega vitamina je hitra utrujenost, včasih pa tudi bolezni reproduktivne sfere. Vsebuje ECOPAM čas.

Vitamini skupine B. Obstajajo dokazi, da vitamin B2 pomaga upreti bakterijskim okužbam. Pomanjkanje vitamina B6 vpliva na sposobnost limfocitov, da ustvarijo različne tipe T in B celic, in vodi v dejstvo, da je apetit moten, da se pojavi razdražljivost in depresija, oseba pa doživlja vse “čar” stresa. Vitamini skupine B vplivajo na stanje živčnega sistema, ki je v interakciji z imunskim sistemom (močnejši živci - močnejši imunski sistem). Vitamini B2 in B6 sta vsebovani v ECOPAM Energy.

Vitamin C. V kombinaciji z drugimi mikrohranili pozitivno vpliva na imunski odziv. Vsebuje ECOPAM Energy v obliki askorbil palmitata. Edinstvena lastnost te spojine askorbinske kisline s palmitinsko kislino je, da askorbat v tej obliki pridobi sposobnost, da se raztopi v maščobah, in posledično izraža svoje močne antioksidativne lastnosti neposredno v celičnih membranah in se v telesu večkrat podaljša v primerjavi z askorbinsko topno vodo. kisline.

Vitamin D3. Ščiti pred prezgodnjim staranjem telesa in ima protimikrobni učinek na bakterije, ki so odgovorne za razvoj tuberkuloze. Obstajajo študije, ki dokazujejo, da ta vitamin pomaga preprečevati razvoj nekaterih vrst raka. Vsebuje ECOPAM Life.

Sporočilo Lana_ssl »Vt Jun 14, 2016 17:16

SHARME ECO COSMETICS

Kozmetika, ki se bori s posledicami slabe ekologije. Ali je mogoče?
Najprej bomo razumeli, kako strupene snovi, ki onesnažujejo okolje, starajo in kvarijo našo kožo. In to dejstvo, dokumentirano in potrjeno z znanstvenimi raziskavami. Bolj umazano okolje, bolj koža je problematična. Znanstveniki so večkrat primerjali kožo vaščanov in mest. Slednji so pokazali pomembne dermatološke nepravilnosti: oslabljeno vodno-lipidno ravnovesje, nizke koncentracije skvalena in vitamina E v kožnem sebumu, slaba adhezija celic rožene stratum, nižja raven holesterola v njem... Zato je koža prebivalcev običajno suha in dehidrirana ("pergament"). "), Istočasno pa je značilna visoka vsebnost maščobe v T-območju.

Zakaj se to dogaja? Našo kožo poškodujejo številna onesnaževala - od ozona in CO2 do aromatičnih ogljikovih hidratov. Torej je ozon kriv za to, da je količina antioksidantov v kožnem sebumu močno zmanjšana, kar vodi do oksidativnega stresa, pospešenega staranja kože in razvoja rozacee. Zaradi izpostavljenosti drugim strupenim snovem lojnice žuželk preveč aktivno delajo, kar povzroča motnje vodno-lipidne bilance in pomanjkanje pomembnega gradbenega materiala celic - linolne kisline. Poleg tega imajo prebivalci velemest veliko zmanjšanje pH, zaradi česar je lokalna imunost oslabljena. Zaradi vseh teh razlogov bakterije »dobijo carte blanche«, kar povzroča vnetje.
Z drugimi besedami, zaradi izpostavljenosti onesnaževalom najbolj trpi barierna (zaščitna) funkcija kože.

Kako se lahko SHARME kozmetika drži tega?
Osnova za vzpostavitev ovirne funkcije kože - pravilno (mehko) čiščenje. "Kemična" kozmetika deluje zelo ostro: očisti kožo, krši vodno-lipidno ravnovesje, povzroča vnetje, alergijske reakcije, poškoduje lipidni plašč kože in medcelični matriks ter njegovo pH ravnotežje.
Za razliko od agresivnih kemikalij je naravna in zdrava nega nežne nege. Proizvodi KISS in MIRACLE delujejo nežno in učinkovito ter obnavljajo naravno ravnovesje in ton kože. Ne vsebujejo agresivnih površinsko aktivnih snovi - samo 100% naravnih sestavin, najboljših naravnih "čistil", ki učinkovito razbremenijo obraz onesnaženja, pomagajo v boju proti črnim madežem in maščobam, obnovijo vitalnost kože in popolno "dihanje".
Najvišja raven antioksidantov v izdelkih SHARME zagotavlja učinkovito zaščito celic pred oksidativnim stresom. Dejansko so v sestavah teh sredstev najbolj bogata z vitamini rastlin. Kot na primer pasja vrtnica.
V dehidrirani stresni koži se vsi procesi ustavijo, ker je mikrocirkulacija oslabljena. To vodi do nezadostne oskrbe celic in tkiv s kisikom, zaradi česar koža izgubi svoj tonus. Takšna "energetika" kot ista kamilica, marshmallow in šentjanževka jo bo pomagala obnoviti.

Seveda pa skoraj vse rastline v SHARME formulacijah vsebujejo naravne UV filtre, ki ščitijo kožo pred najpomembnejšim vzrokom oksidativnega stresa. Ultravijolično sevanje je 70% odgovorno za staranje kože, pravijo znanstveniki. In SHARME bo preprečil sončno agresijo.

Nove življenjske razmere in slabo okolje nas spodbujajo k iskanju pomoči od narave. Naravna kozmetika SHARME bo najboljši ščit pred toksičnimi učinki škodljivih okoljskih dejavnikov. Z njim bo vaša koža dolgo zadržala mladost, vi pa sami - vaš čar!
© ECOVITA

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=1252231start=30

NutriBiotic Reviews, vsakdanji čist šampon, na rastlinski osnovi, 10 ml oz. 296 ml t

6,37 $ 418 rub 170 UAH 2407 tg

  • Kategorija: Šampon
  • Proizvajalec: NutriBiotic
  • Prvotni naslov: NutriBiotic, Everyday Clean, šampon, botanična mešanica, 10 ml oz. 296 ml
  • Artikel: NBC-00900
  • Dimenzije: 5,1 x 5,1 x 19,6 cm
  • Z vsako oceno
  • Ocene ocenjene 5
  • Ocene ocenjene 4
  • Ocene ocenjene 3
  • Ocene ocenjene 2
  • Ocene ocenjene 1
  • Kjer znanost deluje z naravnim pristopom
  • Za normalne in mastne lase
  • Z izvlečkom semen grenivke
  • Narejeno iz eteričnega olja in ekstraktov
  • Uravnotežen pH in biološko razgradljiva

Občutite učinke rastlin vsak dan!

Nežno očisti lase zahvaljujoč zdravilni mešanici sestavin, ki ohranja naravno ravnovesje pH, medtem ko odstranjuje odvečno umazanijo in maščobo. Odstranite težave s lasiščem in zaščitite lase pred toksini, ki zamašijo lasne mešičke. Osvežujoča formula, ki daje lasišču in lasem svež in zdrav izgled.

http://liv1.ru/p/otzyvy-nutribiotic-shampun-everyday-clean-na-rastitelnoy-osnove-10-ghidkih-unciy-296-ml-22392/

NutriBiotic Reviews, vsakdanji čist šampon, na rastlinski osnovi, 10 ml oz. 296 ml t

6,37 $ 419 rub 168 UAH 2408 tg

  • Kategorija: Šampon
  • Proizvajalec: NutriBiotic
  • Prvotni naslov: NutriBiotic, Everyday Clean, šampon, botanična mešanica, 10 ml oz. 296 ml
  • Artikel: NBC-00900
  • Dimenzije: 5,1 x 5,1 x 19,6 cm
  • Z vsako oceno
  • Ocene ocenjene 5
  • Ocene ocenjene 4
  • Ocene ocenjene 3
  • Ocene ocenjene 2
  • Ocene ocenjene 1
  • Kjer znanost deluje z naravnim pristopom
  • Za normalne in mastne lase
  • Z izvlečkom semen grenivke
  • Narejeno iz eteričnega olja in ekstraktov
  • Uravnotežen pH in biološko razgradljiva

Občutite učinke rastlin vsak dan!

Nežno očisti lase zahvaljujoč zdravilni mešanici sestavin, ki ohranja naravno ravnovesje pH, medtem ko odstranjuje odvečno umazanijo in maščobo. Odstranite težave s lasiščem in zaščitite lase pred toksini, ki zamašijo lasne mešičke. Osvežujoča formula, ki daje lasišču in lasem svež in zdrav izgled.

http://herb777.ru/p/otzyvy-nutribiotic-shampun-everyday-clean-na-rastitelnoy-osnove-10-ghidkih-unciy-296-ml-22392/

Ocene naravnih šamponov

Uporaba naravnih šamponov je zelo pomembna, da so lasje ne samo čisti in dobro negovani, ampak tudi zdravi. Naravni šamponi ne vsebujejo lauril sulfata, parabenov ali silikonov. Za navigacijo po raznolikosti vam bo pomagalo na stotine pregledov našega Ecobloggerja.

Danes je še en pregled iz kroga mojih odgovorov na izdelke iz Meele Meelo, ki so mi priskočili na preizkus zahvaljujoč storitvi "Brand Invitation" na mojem najljubšem portalu Ecogolik in danes bomo govorili o trdnem šamponu. Preberite več...

Dober dan!
Ta mini pregled želim posvetiti trdnemu šamponu "Shokpenny".
Sliko in šampon si lahko ogledate na fotografiji, zato bom opisal svoje vtise o uporabi izdelka.
Aroma - zelo okusna, želim poskusiti na zobu, ki ga bo cenil ljubimec sladkega zoba, to je edinstveno.
Pena mehka rjava barva zaradi prisotnosti temne čokolade v sestavi izdelka, lasje ne barvejo.
Šampon se umiri precej nežno, vendar z nenehno uporabo povzroči srbenje na lasišču, ne prhljaj, če pa ga ne uporabljate redno, je vse v redu, zato ga je bolje zamenjati, tako da je le veselje za uporabo.
Hvala za pozornost!

Ne glede na to, koliko sem poskusila trdne šampone - vsakič, ko je prišlo do napake! Ali so konci las posušeni ali je povzročen prhljaj, ko sem dobil vabilo iz delirije Meele Meelo, da preizkusim njihove izdelke, sem med drugim izbral šampon Solid Almahan. Preberite več...

Pozdravljeni, dragi božice in bogovi, pred kratkim sem prešel na trdne šampone, vendar sem jih že postal velik ljubitelj! Še posebej me privlačijo varčne formule, zato je bila moja naslednja izbira KraPivo trden, brez sulfatov šampon. Preberite več...

Šampon je že zdavnaj, vendar se nisem mogel pripraviti, da bi napisal pregled. Fotografije neuspešne, razdražijo me) Pene dobro, vonj je prijeten, oranžne barve. Po več aplikacijah se je pokrovček začel zlomiti, takšne embalaže ni mogoče sprejeti nikjer s seboj. Kupil sem ga za približno 200 rubljev s popustom. Volumen 350 ml. Normalen normalni šampon, poskusil uporabiti in kot gel za prhanje dobro izperemo. Ponovljena želja po nakupu se ni pojavila.

Dober dan, prepričan sem bil, da sem že zdavnaj našel trden šampon svojih sanj. Izbira za preizkušanje tega čistilnega sredstva za lase ni povzročila posebnih pričakovanj. In zaman. Torej, izpolnjujejo, najmehkejši med testiranimi. Preberite več...

Izbira šampona Mila Milo je tako velika, da sem se kljub temu, da sem se bala brez sulfatov, kljub temu odločila, da jo poskusim kot del testiranja.Šampon v gosto rožnati škatli iz kartonske barve, vse izgleda rustično, notranjost je okrogla. Preberite več...

Želim vam povedati o še enem odličnem naravnem trdnem šamponu, ki hrani vse vrste las iz podjetja Triumph of Beauty.Šampon je pakiran v kartonsko škatlo, na kateri je z vseh strani veliko informacij o orodju. Preberite več...

Nenavadno je, da z mojo povečano skalpičnostjo najbolj težko izberem sredstvo za pranje mastnih las. Imel sem štiri od teh šamponov - od Cleonsa, ShokoLatteja in neke vrste nouveys - in vsi so dali ravno nasprotno. Preberite več...

Dobro jutro, ljubke dame. Čestitke 8. marca! Kot vedno se moj delovni dan začne z mojimi najljubšimi recenzijami in recenzijami izdelkov, ki mi je zelo všeč, danes pa še naprej gledamo blagovno znamko Meela z mano. Preberite več...

http://ecogolik.ru/otzivi/section_ukhod-za-volosami_subsection_shampuni/

Ekovit pregledi šampona

DOMAČINSKA KEMIJA Higienski izdelki
PRODAJNA PRODAJA Gospodinjske kemikalije NOVICE
ČLENI Analitika TESTI
Sredstva za pranje KOZMETIKA
Oprema za
proizvodnja KUHINJSKE KEMIJE

Oglaševanje

Testna vožnja

Zobna pasta
"Innova intenzivna krepitev"

Regenerirajući šampon "Pulamu" za vse vrste las

Šampon za lase "Pulamu" z EM je narejen z ekstrakcijo ekstrakcij v daljšem obdobju iz fermentiranih in zrelih naravnih sestavin, kot so Phellinus Linteus (tinder fungus Sanhwan), borove iglice, učinkoviti mikroorganizmi (EM), lupina mandarine in različni sadje.

Regenerirajući šampon "Pulamu": t
- spada v kategorijo kislih šamponov - priporočljivo kot redukcijsko sredstvo za suhe, oslabljene in poškodovane lase (po barvanju, trajni itd.);
- EM fermentirani ekstrakt je naravni antioksidant, pridobljen z EM fermentacijo, ki obnavlja lasišče in lase;
- EAT (učinkoviti mikroorganizmi) prispevajo k globlji penetraciji in največjemu učinku naravnih sestavin, ki jih vsebuje pulamu obnavljajoč šampon, kar povečuje njihove zaščitne in zdravilne lastnosti;
- je brezalkoholni šampon (PH 5-5.5), ne poškoduje las: normalna raven kislinsko-baznega ravnovesja las je v razponu od pH 4,5-5,5;
- vsebuje več kot 20 izvlečkov zdravilnih rastlin.

Šampon za lase "Pulamu" vsebuje EM (učinkovite mikroorganizme). EM - kompleks laktobacilov, kvasovk in Rhodopseudomanas Palustris, ki skupaj živijo in izločajo zdrave antioksidante v presnovnem procesu. EM je nov koncept mikroorganizmov, ki se gojijo v korist človeštva in okolja. Zahvaljujoč le naravnim sestavinam, je EM popolnoma varen za uporabo, ima odlične antioksidativne, regenerativne lastnosti.

Šampon za lase "Pulamu" certificiran L.O.H.A.S. (Življenjski slog zdravja in trajnost) - jamstvo varnosti za zdravje ljudi in okolje.

Kako uporabljati: nanesite potrebno količino šampona na vlažene lase. Piling in masažo lasišča in las s konicami prstov, pustite 1-2 minut, nato sperite s toplo vodo.

Proizvajalec: "Evermiracle CO., Ltd.", Južna Koreja.

PRENOSI NEODVISNIH POTROŠNIKOV

Daria Sidorina:
"Moj pregled je namenjen obnavljanju šampona za vse tipe las" Pulamu EM šampon za nego las ", 500 ml.

Začel bom z embalažo. Zelo mi je všeč dizajn - eleganten, jedrnat, nič odveč. Za razliko od gospodinjskih kemikalij se mi zmeraj sklicujem na tuje nalepke. Glavna stvar je, da bi lahko s tuširanjem z očmi zlahka razločil, kje je šampon, kje je balzam in tako naprej.

Opis izdelka, če je nov za mene, sem prebral v trgovini. Za to je nalepka. Mimogrede, rad bi opozoril proizvajalca - besedilo je bilo rahlo izbrisano.

Ta vrsta odpiranja, kot je točilni avtomat, je najbolj primeren za mene. Zdaj so se začeli pojavljati paketi, kjer morate odpreti pokrov, in to pogosto ni tako enostavno. Še posebej, ko nekaj časa ležite v kopeli in se vaši nohti »malo namakajo«, odpiranje šampona postane neprijeten in zapleten postopek. Mogoče sem tako sam.

Barva šampona je rumenkasta, zmerno tanka, vonj je šibek, spominjali so se na mešanico meta in ingverja. Vonj igra pomembno vlogo zame, ker mi ni všeč, ko lasje diši slasten šampon. Všeč mi je vonj čistih las. Aroma tega šampona je čudovita - ne vsiljiva, sveža.

Šampon se dobro speni, vendar ne preveč, kot se zgodi, ko pretiravajo s površinsko aktivnimi snovmi. Prav tako se izpere zelo dobro, ne pušča za seboj "filma".

Zjutraj so bili njeni lasje popolnoma počešani, manj kot ponavadi. Postala je mehka, svilnata, bolj poslušna.

Moja ocena šampona je 5. Všeč mi je vse - embalaža, izdelek in rezultat. Rad bi poskusil še ostale izdelke tega proizvajalca. "

Datum preizkusa: november 2014.

Natalia Makarenko:
"Moj pregled bo o šamponu iz podjetja" Ever Miracle ", ki se imenuje" Pulamu Hair Care "(obnovitveni šampon za vse vrste las).

Količina šampona 500 ml, dovolj za dolgo časa. Ima priročen razpršilnik, porabljen ekonomično. Konzistenca je podobna tekočemu gelu, rumene barve in ima rahlo zeliščni vonj.

Ta šampon je bil testiran približno dva tedna. Običajno moja glava vsakih dva dni, ko uporabljate šampon "Pulamu nego las" lahko sperete na tretji. Koža na glavi se ne posuši. Lasje so postali bolj gosto in prijetno na otip.

Kako uporabljati: nanesite potrebno količino šampona na vlažene lase. Lather in masaža las za 1-2 minut. Nato sperite z vodo. Šampon sem dvakrat dal na glavo.

Šampon prihaja iz Koreje, ki slovi po kozmetiki. Sestavljen je iz naravnih sestavin, kot so tinder gob Sankhvan, iglice iglavcev, lupine mandarine in različni rastlinski izvlečki. Ena glavnih razlik med konvencionalnimi šamponi je prisotnost EM (učinkovitih mikroorganizmov). EM je kombinacija koristnih kultur mikroorganizmov. Ti mikroorganizmi ustvarjajo antioksidante, ki so produkt fermentacije skozi kompleksen odnos sožitja mikroorganizmov.

Na splošno, mi navadni ljudje težko razumemo te EM. Glavna stvar je, da se lasje počutijo dobro in manj kot katera koli kemija v šamponu. "

Datum preizkusa: september 2014.

http://www.ruhim.ru/product/pulamu_shampoo.htm